Blog

TONER DOLUMDAKİ İNCELİKLER

Piyasa da o kadar çok toner dolum hizmeti veren firma yada kişi var ki inanılmaz fazla. Ama gelin görün ki bunların çoğu kulaktan dolma veya işinin ehli olmayan insanlar. Üstelik gerekli altyapıya da sahip değiller. Sanki toner dolum deyince herkesin bildiği çok kolay bir işmiş gibi. Hali ile bu aşamada bir çok toner dolum müşterisi sorun yaşıyor ve toner dolumun soğuyor. Peki ne olur toner dolum olmazsa; Her şeyden önce toner dolum için örnek 30TL harcarsanız aynı tonerin h..

Detaylı Bilgi

Muadil Toner ve Dolum Arasındaki Fark

Toner, bildiğiniz üzere yazıcıların kağıda baskı yapmasını sağlayan bir baskı ürünüdür. Renkli ya da renksiz olarak farklı çeşitleri bulunan tonerlerin fiyatları her geçen gün artarken, yazıcıların fiyatını geçen orijinal toner ürünler yer alıyor. Tüketiciler de bu durumda yan sanayi ya da orijinale eş değer tonerleri satın almayı tercih ediyor. Muadil toner, orijinal tonere eş değer bir ürün olarak, yalnızca %5 baskı kaybı ile, maksimum tasarruf etmenizi sağlar. Dolum toner ise biten tonerin i&c..

Detaylı Bilgi

Muadil Toner Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Artık orijinal toner fiyatlarının ne kadar uçuk rakamlara ulaştığını bilmeyen yok. Hal böyle olunca da, kaliteli ve orijinaline eş değer bir ürün arayışı gün geçtikçe daha da artıyor. Muadil toner, baskı maliyeti oldukça düşük olarak orijinal ürüne eşdeğer olarak üretiliyor. Birçok firma tarafından kullanılan ve ekonomik yollarla baskı maliyetini minimum seviyeye indiren muadil tonerler de kendi arasında kalitesine göre değişiklik gösteriyor. Muadil toner seçerken dikkat etme..

Detaylı Bilgi

En ekonomik şekilde en fazla baskı nasıl elde edilir ?

Yazıcı üretici firmalar haricinde başka firmalar tarafından üretilen tonerlere muadil toner adı verilmektedir. Yan sanayi ya da orijinal tonere eş değer olarak bilinen muadil tonerler, en ekonomik şekilde en fazla baskı elde etmek için önemli bir üründür. Yazıcı fiyatından bile pahalı tonerler yerine, birinci sınıf kalite ile üretilmiş ve minimum baskı kaybı sağlayan tonerleri tercih ederek, en ekonomik şekilde maksimum baskı elde etmiş olursunuz. Baskı maliyeti oldukça düşük olan muadil tonerler, orijinal baskı ..

Detaylı Bilgi

Gebze Kartuş Toner

Gebze Toner

Gebze Toner dolum